top of page

El Solstici d'Estiu 

Moltes de vosaltres us estareu preguntant: "Què diuen aquests del Ton i Guida del Solstici d'Estiu?" En comptes de fer-vos una "parrafada", us deixem amb aquest vídeo del Marcel·lí i l'Anna on parlen una mica del tema...

Ara que ja hem vist el significat que té per a nosaltres el Solstici d'Estiu, a l'Anna encara li ha quedat una cosa per explicar-vos i demanar-vos, però com que una imatge val més que mil paraules, us deixem amb aquest vídeo. Mireu, mireu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si ens voleu explicar com celebreu vosaltres el solstici, o com es celebra a altres països, no dubteu a fer-nos arribar els vostres vídeos al correu dinamitzacio@toniguida.org.

 

I molt més al Facebook i a l'Instagram del Ton i Guida.

Segueix-nos i no et perdis tot el què pots fer al

Ton i Guida a casa teva!

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Icono social de YouTube

El Solstici d'Estiu: La Nit més curta de l'any

imatge solstici.jpg

El Solstici d’Estiu, celebrat a Catalunya com a Nit de Sant Joan el 23 de Juny, és una festa celebrada arreu del món. És el dia més llarg i per tant la nit més curta de l’any a l’hemisferi nord de la Terra. És també el moment d’inici de l’Estiu.

Amb aquest motiu, des del Ton i Guida ens ha vingut de gust preparar un PowerPoint amb una mica d’informació sobre costums i celebracions que es fan arreu del món al voltant d’aquest fet. A les diapositives hem incorporat enllaços a articles i vídeos sobre el tema per si us voleu anar entretenint i en teniu ganes d’ampliar la informació que facilitem.

Corpus amb l'Enric Miró

L'Enric està trobant-se com peix a l'aigua amb això de les xerrades virtuals i aquesta vegada ens ha portat una sortida virtual per a explicar-nos què és i d'on ve això del Corpus. Gràcies Enric!

bottom of page