TALLERS

Aquest és l'apartat dels tallers trimestrals, si vols fer una activitat amb continuïtat aquest és el teu espai. 

Igualment, estigues atent i atenta a les  càpsules (sessions úniques de 2 hores) 

Ens vols fer alguna proposta? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres! 

zumba.jpeg

El zumba és una modalitat esportiva que consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en pasos senzills i repetitius, que fan que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. El zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida. 

Tallerista Alícia Melgar

activació.jpeg

Ens els darrers anys, moltes persones han patit i pateixen situacions que han contribuït a una devaluació tant social, personal i econòmica que repercuteixen en la seva salut, ja sigui  físicament com mentalment.

Aquestes situacions poden ser detectades pel CAP, per SERVEIS SOCIALS o no. Per tant, els usuaris potencials del Taller d'Activació Dinàmica són tant persones derivades d’aquests serveis com aquelles persones que busquen iniciar una activitat del qualsevol tipus que els ajudi a millorar les seves relacions socials com físiques i mentals.

Tallerista Montse Baños

modern line.jpeg

El line dance és un tipus de dansa (per qualsevol persona tingui l'edat que tingui) on un grup de gent balla alineats els uns als altres, i tots ells fan els mateixos moviments individualment. Sempre es segueixen coreografies establertes (de més o menys dificultat) i escrites per professionals del ball, on els passos a fer tenen una progressió i ritme adequats segons la música per la qual estan fetes, podem trobar: vals, two step, east coast swing (rock), txa txa txa, west coast swing, disco, merengue, bachata, salsa, tango, etc... pràcticament, es poden trobar coreografies per qualsevol música.
En el line dance, es fa servir la mateixa tècnica que en els balls de saló amb l'avantatge de que no necessites parella, així doncs, qui té moltes ganes de ballar de tot i no té parella o a la seva parella no li agrada ballar, pot practicar-lo, ja no hi ha excuses!!

Tallerista Eva Floriach

mind body.jpeg

Amb el mind-body corregim hàbits posturals, aprenem a respirar correctament, millorem la flexibilitat i la mobilitat articular, disminuïm el mal d’esquena i eliminem la fatiga i la falta d’energia.

Treballem la musculatura més profunda amb tècniques de ioga, pilates i stretching global actiu.

Adreçat a persones que vulguin mantenir-se en forma treballant relaxadament a través de la pròpia sensació i que desitgen educar, corregir i cuidar el seu cos.

Tallerista Neus Campillo

ioga.jpeg

El ioga és una de les sis darsanes o escoles de filosofia índia àstika que ja es practicava a l'Índia cap al III mil·lenni aC.

Proposa com a objectiu la major felicitat per mitjà de la unió de l'atman (ànima individual) amb el Braman (l'ànima universal). Desenvolupa com integrar els aspectes físics, psíquics i espirituals de la persona a través de la pràctica de la meditació, l'ascesi moral i l'exercici corporal.

Per aconseguir-ho, prèviament cal passar per l'autoconeixement i l'autoanàlisi, el desaprenentatge d'idees preconcebudes inconscients, el creixement personal i altres fases. Inclou la cura del cos físic, perquè és qui conté la persona i perquè considera que fent-ho hom pren cura de l'inconscient. Dóna importància a la respiració perquè és controlable conscientment i d'aquesta manera també es pot controlar i tenir cura del cor, la circulació sanguínia i altres aspectes físics i psíquics.

Tallerista Azul Ochoa

hatha.jpeg

Amb el ioga obtenim l’harmonia i equilibri global de la persona, una actitud davant la vida lliure de prejudicis i autoexigències, ensenyant-nos a viure el moment, a estimar més el procés que el resultat, sense que ens esclavitzin els possibles assoliments, duent-nos a la conclusió que la meta està en el propi camí.

Mitjançant una combinació de postures físiques, augmentem la resistència cardiovascular, el to muscular, la flexibilitat, l’equilibri i la coordinació. Amb les tècniques de respiració, relaxem les articulacions i la tensió muscular. Amb la relaxació i la meditació obtenim descans i equilibri tant físic com mental.

Adequat a tot tipus de persones, sigui quin sigui el seu grau de forma física o la seva edat, practicat dintre dels límits que el cos ens imposa.

Tallerista Neus Campillo

gimnastica hipopressiva.jpeg

Aquest és un  taller basat en l'aprenentatge de la respiració abdominal per prevenir la incontinència urinària, tenir cura de les articulacions i de la musculatura del cistell pelvià, augmentar la mobilitat sacro-lumbar... tot propiciant un ambient agradable i de confiança per parlar de temes de fisiosexologia (vaginismes, cuïssors i petites infeccions, pèrdues d'orina, etc...)

Tallerista Montse Baños

balls_de_saló.jpeg

Balls de Saló per realitzar amb la parella de forma coordinada al ritme de Bolero, Txa-txa-txa, Pas doble, Cumbia, Merengue, Vals... Balls de roda en grup.

Talleristes Jorge Aguilera i Clàudia Campoy