Els Tallers del TiG a Casa Teva

Zumba amb Alícia Melgar. Dilluns a partir de les 18h

Ja tenim aquí la 4a entrega del taller de Zumba amb l'Alícia Melgar. En aquesta sessió hi trobareu coreografies per a ballar les cançons "La Llave", "Me Enamoré" i "La Cintura", per a seguir amb el confinament amb el ritme a flor de pell!

Activació Dinàmica amb Montse Baños. Dimarts a partir de les 11h

5a sessió del taller d'Activació Dinàmica amb la Montse Baños. En aquesta ocasió podrem gaudir d'una sessió de gimnàstica suau que podrem realitzar o bé a terra amb una estoreta, o bé al llit. Com us sentiu més còmodes!

Hatha Ioga amb la Neus Campillo. Dimarts a partir de les 18h

Arriba la 5a entrega del taller de Hatha Ioga amb la Neus Campillo. La classe d'avui la dedicarem a les flexions, que relaxen els nervis, tranquil·litzen i equilibren el cos i la ment. Per a poder realitzar la classe serà necessari un cinturó o una goma.

Gimnàstica Abdominal Hipopressiva amb la Montse Baños. Dimecres a partir de les 11h

Ja tenim aquí la 5a sessió de Gimnàstica Abdominal Hipopressiva. En aquest taller la Montse ens anima a moure els malucs i a gaudir d'una sessió intensa de gimnàstica hipopressiva.

Ioga amb l'Azul Ochoa. Dimecres a partir de les 18h

En aquesta sessió la Azul proposa una sessió amb exercicis de respiració i sensació d'arrelament a la terra utilitzant postures de calma. Aquests dies necessitem moure el nostre camp energètic, les nostres emocions i ho farem a través de la respiració.

Mind Body amb la Neus Campillo. Dijous a partir de les 18h

Ja tenim aquí la 5a sessió del taller de Mind Body amb la Neus. En aquesta classe treballarem la tonicitat i la mobilitat articular, respectant el nostre ritme respiratori

Balls de Saló amb la Claudia i el Jorge. Divendres a partir de les 19h

  • YouTube

Gaudeix del taller de Balls de Saló amb el Jorge i la Claudia en directe tots els divendres a les 19h al nostre canal de Youtube "El Ton i Guida a Casa Teva". Subscriu-te i no et perdis cap sessió!

Centre TON i GUIDA  ·  C/ Romaní, 6. 08042 Barcelona  ·  Tlf. 93 354 87 21  · info@toniguida.org  · 

Horari del centre: de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 22h

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • YouTube Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now