top of page

Sant Jordi (des de casa!)

Tot i que enguany el Sant Jordi es presenta una mica diferent del què ens tenia acostumades, des del Ton i Guida no volem que aquesta data passi desapercebuda, així que et portem 3 iniciatives perquè puguis triar i remenar per escollir aquelles que més t'agradin. Literatura, audiovisuals, manualitats i la iniciativa #regalaunarosadesdecasa, un bon reguitzell de propostes per mantenir viva la flama d'aquesta diada, suma't-hi!

 

I molt més al Facebook i a l'Instagram del Ton i Guida.

Segueix-nos i no et perdis tot el què pots fer al

Ton i Guida a casa teva!

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • YouTube Classic
Drac%20St%20Jordi_edited.jpg

Històries de Balcons i Finestres

Tallers i Manualitats

#RegalaUnaRosaDesDeCasa

En aquests dies de confinament, Has conegut algun veí/na? alguna anècdota què ens vulgueu explicar? algun relat real o fictici sobre la teva comunitat? Fes un vídeo, escriu una poesia, prosa, fes un dibuix, una pintura... el format què vulguis sobre "històries de balcons i finestres" Envia-ho a info@toniguida.org.

S'apropa Sant Jordi, i encara que serà una diada diferent, des del Ton i Guida et volem ajudar perquè no et quedis sense regalar una rosa a aquella persona tan especial per a tu. Anima't a fer la teva rosa, però si tu saps fer roses d'altres maneres no dubtis en fer-nos arribar els teus vídeos. Feliç Sant Jordi!

Des del Ton i Guida no volem que ningú es quedi sense la seva rosa de Sant Jordi, així que et llancem la següent proposta: Regala una Rosa des de Casa. 

Tenim un repte, i és fer arribar una rosa a tothom de Roquetes, i amb la iniciativa #RegalaUnaRosaDesDeCasa volem que us animeu a enviar una rosa a 4 persones a qui desitgeu que rebi una Rosa de Sant Jordi que pot ser dibuixada, fotografiada, construïda, o com vosaltres us la imagineu.

La idea és continuar la cadena fent que cadascuna d'aquestes persones que rebi una rosa hagi de compartir 4 roses més, i així arribar a totes i tots els veïns de Roquetes. 

Anima't i #RegalaUnaRosaDesDeCasa!

Tot i la tasca incansable de l'Associació de Veïns i Veïnes de Roquetes amb la Xarxa de Suport i la Confecció de Mascaretes, l'Amparo ha pogut buscar-se un raconet de temps per a fer-nos arribar la seva proposta de Rosa de Tela. I tu, ja tens preparada la teva Rosa de Sant Jordi?

Poesies amb el Grup Metàfora

Com cada any, el Grup Metàfora havia de visitar el Ton i Guida per brindar-nos una tarda de poesia en el marc de la Diada de Sant Jordi. Enguany, per a poder seguir gaudint de la màgia del vers, ens han compartit aquests muntatges poètics que esperem que gaudiu. Moltes gràcies a Metàfora i al Pepito!

WhatsApp Image 2020-04-20 at 18.31.06.jp

El Jose ens fa arribar aquest vídeo amb molt de carinyo per felicitar-nos el Sant Jordi. La rosa és virtual, no hi ha llibre, però hi ha un curt relat que, segons ens diu, espera que serveixi per a alguna cosa. Per part nostra, donar-te les gràcies Jose!

Les Vostres Fotografies i Dibuixos de Sant Jordi

bottom of page