top of page

CÀPSULES

Si tens interès en fer diferents tastets d'activitats, aquest és el teu espai. Durant 2h aprendràs sobre diferents temàtiques (salut, cos, ment, alimentació...). Us presentem l'oferta d'aquest 1r trimestre del 2020. Vine a informar-te i a inscriure't al Ton i Guida.

En vols fer alguna proposta? No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i valorarem si es pot fer. 

Si el que t'interessa són els tallers trimestrals clica el següent botó

càpsulespsd_copia_copia.jpg

Meditació: Una càpsula on adquiriràs un munt d'eines per a poder dur a terme a casa teva sessions de meditació per treballar el cos, la ment i la teva part més emocional.

 

Farmaciola Natural: En aquesta càpsula de Farmaciola Natural aplicarem la Fitoteràpia  tot fent un bàlsam pels llavis i un bàlsam per respirar millor en els refredats.

 

Burlesque: Amb la base de la tècnica de dansa oriental, aprendrem moviments senzills per incorporar-los a coreografies amb elements com els guants, vels...

Bollywood: una dansa que engloba diferents estils sent caracteritzada per ritmes engrescadors que contagien alegria i optimisme.

Espelmes de Massatge: fetes amb cera natural i amb la seva propia flama es desfan per convertir-se en oli assencial de massatge amb un aroma molt agradable, a més nutreixen i també hidraten la pell. 

 

 

Sabó Natural: Sabó amb productes naturals a càrrec de Las Flores de Roquetes.

 

 

 

Hort Urbà: Aprèn a fer el teu propi hort urbà a casa.
 

bottom of page